Badrum

Om oss

Skandinavisk VVS Teknik AB är ett företag som utför alla slags VVS-arbeten främst med ramavtal med byggentreprenörer, fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningar i Stor-Stockholm. Vi utför bla pannbyte, värmeinstallationer, avloppsanläggningar, vattenrening, renovering, nybyggnation samt ROT-jobb inom VVS.
Företaget har sitt säte i Stockholm och grundades 2001.

Företaget har vuxit med i genomsnitt 2-3 medarbetare per år de senaste åren och har idag 20 anställda varav 1 ekonomi/ administratör, 2 arbetsledare samt 16 montörer. Samtliga arbetsledare och montörer har ID06, utbildning inom Säker Vatten och Heta Arbeten.

Företaget omsätter ca 30 miljoner per år, är AAA-rate’ad och ägaren är själv verksam i företaget.

Vi samarbetar sedan många år med andra företag inom och i närliggande branscher.
Vi använder oss av leverantörer som vi vet uppfyller de högst ställda kvalitets- och miljökraven och detta avspeglar sig i hela vår verksamhet.

Vi är medlemmar i VVS-företagen och Företagarna. Vi är auktoriserade för gasinstallation och naturligtvis är vi VVS-auktoriserade.

Skandinavisk VVS Teknik arbetar aktivt och målmedvetet med kundfokus och levererar rätt produkt i rätt tid, med rätt kvalité och till rätt pris. Vi löser de uppdrag vi åtar oss och det görs med utgångspunkt i service och våra kunders förväntan.

Vi uppfyller lagar och förordningar samt de krav som kunderna och samhället i övrigt ställer på oss och våra tjänster.

För att säkerställa detta arbetar vi enligt ISO 9001:2008 och ISO 14001:2004 och har Kvalitets- och Miljösystemcertifiering. Systemet är uppbyggt med ett antal rutiner och checklistor som säkerställer att vi har förstått kundens behov samt att vi levererar inom utsatt tid.

Företaget har 15 fullt utrustade servicebilar, VW Transporter och Citroen Jumpy. 4 av våra anställda har förarintyg för båt samt 1 som är Fartygsbefäl klass VIII. Vi har 2 båtar, en Striker ca 7 x 2,4 m med hytt och en Flipper 5 x 2m med kapell.

Exempel på uppdrag som vi på senare tid utfört och fortfarande utför är ombyggnation av Södertälje sjukhus, ombyggnation av skolor, kontor, service- och ombyggnation i lägenheter samt stambyte av studentbostäder.
Beställare är kommuner, bostadsbolag, byggföretag samt privatpersoner.

Solida lösningar med hög, hållbar kvalitet tillsammans med en god service är vad som kännetecknar Skandinavisk VVS Teknik.
Sedan verksamhetens start är våra nyckelord service, kvalitet, leveranssäkerhet samt långvariga kundrelationer.

Tillsammans med våra samarbetspartners ger vår gemensamma erfarenhet och yrkesstolthet våra kunder en VVS-entreprenör med trygga lösningar.